perjantai 24. elokuuta 2012

Positiivinen lähtölaskenta uuteen lukuvuoteen

No niin! Uusi lukuvuosi Tallinnassa alkaa 3. syyskuuta. Vaikka lomalla on kivaa, niin on se opiskelukin ihan jees aina välillä.

  Kesän aikana olen suorittanut joitakin esivalmisteluja, joiden pitäisi helpottaa alkavan vuoden taakkaa.

  1. Hankin kotiini uuden jääkaappi-pakastimen. Vanha pakastin oli kuolinkorahdellut jo noin vuoden ja olin sulatellut sitä jotakuinkin kerran kuussa. Kesällä, kun en ollut omaishoitamassa kodinkoneitani, pakastin oli ihan silkkaa ikävystymistään syväjäädyttänyt sisäänsä about 50 cm jääkerroksen jonka saimme ystäväni kanssa hakata pois vasaralla ja taltalla. Lisäksi sille oli tullut vanhuusiän inkontinennsivaivoja; lattialle valunut vesi sai parketin kuprulle. Nyt uusi jääkaappi hyrrää vähänkuluttavana ja siistinä. Sen nimi on Ötzi.

  2. Päätin suorittaa eurooppaoikeuden kurssin avoimessa yliopistossa näin kesälomalla. Näin kävi, koska... Krhm... Reputin kurssin viime syksynä ja se pitäisi joka tapauksessa suorittaa uudestaan. Toisaalta, kertaus on opintojen äiti ja suomenkieliset luennot ja asian tuttuus helpottavat.

  3. Kävin ostamassa uusia opiskeluvälineitä. Aiemmin olen karsastanut kaikenlaista merkki- ja oheistuotekamaa, mutta nyt sorruin ostamaan muumikansion. Näin alas sitä on vajottu. Puolustuksekseni haluaisin kuitenkin huomauttaa, että kansio on musta ja siis kaikin puolin alati vahvistuvaan juristi-imagooni sopiva.

  4. Mursin isovarpaani kun liukastuin keittiön mattoon. Lääkäri sanoi, ettei varpaita kipsata. Ainoa hoito on kävelyn välttäminen varmaan noin viiden viikon ajan. Hyvästi kaikki hienot juoksu- ja treeniohjelmat joita olin suunnitellut! (Niin varmaan, just joo.) Tämän pitäisi siis lisätä lukuintoani, kun kirjastossa istuminen edistää jalan paranemista. Tätä kutsuisin suorastaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla -tilanteeksi, win-win situation in english.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti